Partnere

PARTNERE

Opgaver der løses i fællesskabHF VAGT samarbejder meget tæt med alarmfirmaet SuperVision Alarmteknik, som er en del af det stærke kompetencenetværk, som HF VAGT har opbygget gennem godt 20 år i branchen.

Dette samarbejde har stået på i en del år og der er i dette indbygget en høj grad af tillid, samt en stor værdi i de to virksomheders kompetencer og erfaring. Dette gavner kunder hos begge virksomheder.

HF VAGT´s kompetencenetværk består af nogle af de bedste virksomheder og enkeltpersoner, inden for alle indsatsområder, som findes inden for vagt- og sikkerhedsområdet, omhyggeligt udvalgte for at sikre optimal kvalitet for vores kunder. Det betyder at vi kan komme hele vejen rundt om kundens behov, så denne ikke behøver at gå flere steder hen for at få løst sin sikkerhedsopgave. Det giver stor tryghed og også tit de allerbedste helhedsløsninger.

Samarbejdet med SuperVision AlarmTeknik byder blandt andet på sparring om og installation + drift af kameraovervågningsløsninger, løsninger omkring adgangskontrol, samt specialkonstruerede løsninger til vores kunders specifikke ønsker og behov. Desuden dækker samarbejdet efterforskningsopgaver, samt opgaver for skoler og institutioner omkring sikkerhed, hvor SuperVision Alarmteknik har stærke kompetencer inden for beredskabsplaner og træning i krisehåndtering.

VI KAN TRÆFFES HELE DØGNET +45 29 41 45 33

E-mail: hfvagt@hfvagt.dk