Referencer/statements

HVAD SIGER ANDRE OM OS..?

TILLID, TRYGHED, SIKKERHED
OG HØJT SERVICENIVEAU

 

 

”Dette er nogle af de elementer som er vigtige for os hos SuperVision Alarmteknik og præcis disse elementer, koblet med et højt fagligt niveau, er det som gør, at vi samarbejder med HF VAGT.
Vores samarbejde er baseret på samme tilgang til vores respektive kunder, som vi ikke overlader til hvem som helst. Det er for både HF og SuperVision Alarmteknik, væsentligt at vi kan være trygge ved de services vi køber hos andre på  vores kundes vegne.
Da vi hos SuperVision Alarmteknik har en udpræget innovativ tingang til kundeløsninger og i høj grad lavede tilpassede løsninger, frem for salg af standard hyldevarer, har vi brug for et bredspektret vagtfirma, som også er i besiddelse af samme kreative tankegang, bygget på mange års erfaring.

Derfor bruger SuperVision Alarmteknik og HF VAGT ofte hinanden til sparring omkring opgaveløsning – til egne kunder og til HF VAGT`s kunder. Henrik Friis Chrøis, som er stifter og indehaver af HF VAGT, fungerer som ekstern konsulent omkring sikringsspørgsmål, for flere virksomheder og netop hans erfaringer herfra, betyder at vi ofte kan få en anden vinkel på løsninger til vores kunder.”

Thomas Bach
Medejer SuperVision Alarmteknik
Efterforskningsleder / TVO – Projektering & Salg

www.supervisionalarm.dk

VI ER MEGET TILFREDSE HOS BIRCH EJENDOMME

 

Vi er hos Birch Ejendomme meget tilfredse med HF Vagt, som cirkulerer hver aften/nat på vores domicil og på vores byggepladser rundt om i landet. Det skaber en enorm tryghed at have dygtige og erfarne vagter til at håndtere opgaver af denne kaliber, og de har flere gange forhindret tyveri fra vores pladser.

HF Vagt holder ligeledes øje med vores videoovervågning og rykker ud, hvis der er noget mistænkeligt på færde. Vi er meget glade for samarbejdet med HF Vagt, som er et yderst professionelt og kompetent vagtfirma.

https://www.birchejendomme.dk/

BREDSPEKTRET SAMARBEJDE

Hos Rush Aarhus har vi benyttet os af HF Vagt lige siden vi åbnede i december 2016. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Henrik og hans vagter, og de er yderst kompetente til at tage opgaver, som både omhandler eventuelle skader, og ikke mindst bare at være synlige, og have kontakt med vores gæster.

Endvidere har vi flere af vores ansatte også fået et førstehjælpskursus, som var i absolut topklasse. De følte sig trykke ved underviseren, som benyttede sig meget af hands-on. Underviseren har ligeledes fungeret som vagt hos os, og han kendte rigtig meget til de situationer der kan opstå i en trampolinpark.

Henrik har siden vores opstart fungeret som ekstern konsulent, og det har været rigtig godt, både på ledelses niveau, og helt ned til de enkelte medarbejdere.
Service i verdensklasse, og et samarbejde, som vi er rigtig glade for.

Thomas M. Pedersen
Rush, Aarhus

https://rushdanmark.dk/

VI KAN TRÆFFES HELE DØGNET +45 29 41 45 33

E-mail: hfvagt@hfvagt.dk